Με αγάπη και αφοσίωση στη δουλειά μας δίνουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να εξερευνήσει τη θάλασσα.

Με αφοσίωση και αγάπη για τους πελάτες μας, το θαλάσσιο περιβάλλον και την επιχείρησή μας, προσφέρουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους από 8 ετών να εξερευνήσουν τον «υποβρύχιο κόσμο»!

Το Poros Diving Center βρίσκεται στην παραλία Ασκέλι, στο νησί του Πόρου στον Σαρωνικό Κόλπο.
Το καταδυτικό κέντρο προσφέρει εκπαίδευση για την πλειονότητα των καταδύσεων και δωρεάν μαθήματα καταδύσεων πιστοποιημένα από το PADI και μαθήματα καταδύσεων πιστοποιημένα από ANDI, παρέχονται καταδύσεις για πιστοποιημένους δύτες, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ενοικίαση εξοπλισμού. Εκτός από τις ψυχαγωγικές καταδύσεις, το καταδυτικό κέντρο προσφέρει εμπορικές καταδυτικές υπηρεσίες όπως, επιθεώρηση, καθαρισμό, αγκυροβόληση αποδέσμευσης κ.λπ.

Μέρος του καταδυτικού κέντρου είναι η σχολή άδειας ταχύπλοου σκάφους όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα άδειας ταχύπλοου και να πιστοποιηθείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μας!

 

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η πολύχρονη εμπειρία του καταδυτικού κέντρου Poros Diving Center, μας κατέστησε ικανούς στο να αναλαμβάνουμε και να εκτελούμε ένα ευρύ φάσμα καταδυτικών εργασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ

Μέρος του καταδυτικού κέντρου είναι η σχολή άδειας ταχύπλοου σκάφους όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα άδειας ταχύπλοου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΥΤΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΥΤΩΝ

Το Poros Diving Center προσφέρει εκπαίδευση για την πλειοψηφία του scuba diving αλλά και των ελεύθερων καταδύσεων με πιστοποίηση από το PADI ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
KIDS DIVE

KIDS DIVE

Το Poros Scuba Diving Adventures έχει δεσμευτεί να παρέχει μαθήματα που όχι μόνο ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο ή ηλικία ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SCUBA DIVE

SCUBA DIVE

Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να απολαύσετε την επόμενη παράκτια περιπέτειά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ